Szépüljünk

Túlragyogja a fiatalabb sztárokat a 75 éves Jane Fonda

A színésznő továbbra sem hajlandó megöregedni. Jól csinálja.

Az egyik ismert kozmetikai cég legújabb kampányában nála jóval fiatalabb hírességekkel szerepel együtt a 75 éves Jane Fonda. A csoportkép legfiatalabbjai, a 28 éves Freida Pinto indiai színésznő és a szintén 28 esztendős Doutzen Kroes holland szupermodell, ketten együtt sincsenek annyi idősek, mint Fonda, de a második legidősebb kampányarc, Inès de la Fressange francia modell-divattervező is 19 évvel fiatalabb nála. Mindezt azonban ha nem tudnánk, akkor a fotó alapján biztos, hogy nem mondanánk meg, hiszen Fonda még mindig kiválóan néz ki, amit persze az egészséges táplálkozás, a rendszeres sport és a jó gének mellett – mint azt néhány éve maga is bevallotta – plasztikai műtéteknek is köszönhet.

Balról jobbra: Freida Pinto (28), , Inès de la Fressange (56), Julianne Moore (52), Jane Fonda (75), Fan Bingbing (31), Liya Kebede (35), Eva Longoria (38), Doutzen Kroes (28)

Balról jobbra: Freida Pinto (28), Inès de la Fressange (56), Julianne Moore (52), Jane Fonda (75), Fan Bingbing (31), Liya Kebede (35), Eva Longoria (38), Doutzen Kroes (28)

Kép: L’Oréal

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top