Szépüljünk

Történelmi pillanat: reklámban szólal meg Marilyn Monroe

A több mint 50 éve elhunyt színésznő eddig ismeretlen hangfelvétele lesz hallható a Chanel új reklámjában.

Marilyn Monroe hangfelvételével reklámozzák a Chanel-parfümöt. Az 1962-ben elhunyt színésznő felvételeit felhasználó televíziós reklámot november 17-én mutatják be először.

A Monroe halála után előkerült, 1960-ból származó interjúrészletben a színésznő – akiről nemrégen kiderült, hogy már ő is plasztikáztatott – a Marie Clarie című lapnak arról mesélt, mit visel az ágyban. „Tudja, nagyon sok kérdést tesznek fel nekem, például arról, hogy mit viselek alváshoz? Pizsamafelsőt, nadrágot? Vagy hálóinget? Úgyhogy azt mondom: Chanel No. 5. Mert ez az igazság! Nem akarom azt mondani, hogy meztelenül bújok ágyba” – mondta Georges Belmont újságírónak. A parfümcég a felvételt 2012 októberében fedezte fel.

Az ominózus hangfelvétel:

Marilyn Monroe először 1952-ben, a Life magazinnak adott legendás interjújában mesélt a parfümről. Az idézet, miszerint a színésznő „semmi mást nem visel, csak öt csepp Chanel No. 5-öt”, bejárta az egész világot. Erről a beszélgetésről viszont nem készült hangfelvétel.

Halálának a rejtélye egyébként a mai napig nem oldódott meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top