Szépüljünk

Divatba jön a műszemöldök

A szemöldöktetkók helyett itt a legmodernebb eljárás.

Akiknek túl világos vagy ritkás a szemöldökük, vagy meggondolatlanul kitépkedték, azok eddig a festés, a tetoválás, esetleg a beültetés közül választhattak, ha ki akarták javítani a szépséghibát. Hamarosan Európában is elterjedhet azonban az az új eljárás, mellyel olyan divatosan dús szemöldökünk lehet, mint például Cara Delevingne szupermodellnek.

A műszemöldök-építés hasonló a tartós műszempillák felhelyezéséhez: a szintetikus szemöldökszálakat egyesével ragasztják vagy a meglévő szemöldök szálainak tövéhez, vagy azok hiányában közvetlenül a bőrre. A műszemöldökkel dúsítható, hangsúlyosabbá tehető a természetes szemöldök, de alkalmas a hiányzó részek kitöltésére, a szemöldökvonal átformálására is.

A kezelés alkalmanként nagyjából negyedórát vesz igénybe, és átszámítva 9 ezer forintnak megfelelő összegbe kerül,  az eredmény pedig heteken át tartós. A műszemöldök-építés Nagy-Britanniában már ettől a hónaptól elérhető, és vélhetőleg arra sem kell túl sokat várnunk, hogy Magyarországon is bevezessék a szolgáltatást.

Így készül…

 

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top