Szépüljünk

Magyar éremeső a szépségipari Eb-n

Taroltak a magyarok a nemzetközi megmérettetésen.

A világszerte ismertté vált magyar modellek mellett immár a hazai szépségipari szakemberek is egyre-másra aratják a nemzetközi elismeréseket. A müncheni Beauty Európa-bajnokságról is éremözönnel tért haza a magyar csapat. 

Az október 26–27-i nemzetközi megmérettetésen több különböző kategóriában indultak a magyar szakemberek, és a hét magyar versenyző valamennyi versenyszámban első és második helyezéseket hozott el (smink, testfestés, műkörömépítő – tip és technikai kategóriában- , valamint műkörömdíszítő kategóriákban). Így összesen 4 arany- és 3 ezüstérem született az Eb-n.

Rácz Dóra Európa-bajnok lett a sminkesek között, míg műkörmös kolléganője, Assenbrenner Nikoletta ezüstérmet vihetett haza a Nail Design tipes kategóriában.

Kovács Gabriella a Nail Design épített kategóriában végzett az első helyen, akárcsak Gonzalez Szilvia a Nail Art/Flat és Bakos Erika a Nail Art/3D kategóriában. Csom Barbara pedig a csodás testfestés munkájával ezüstérmet nyert a Body Painting kategóriában.

Gratulálunk nekik!

Íme, a győztes munkák:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top