Szépüljünk

Taroltak a budapesti fodrászok

A nemzetközi megmérettetésen 14 kategóriában 186 versenyző indult.

A budapesti fodrászok szerepeltek a legjobban a nemzetközi Szabolcs Kupa szépségipari versenyen, amelyen 4 ország 150 fodrásza, kozmetikusa és pedikűröse vett részt.

A női fodrászok közül Kászonyi Gergely nyerte az összetett versenyt, s a legjobbnak bizonyult a nappali és az estélyi frizurakészítő kategóriában is. Az összetettben második szintén budapesti Berendi Kitti egy-egy ezüst- és bronzérmet, míg a harmadik, ugyancsak fővárosi Szőke Szabolcs pedig egy ezüst- és egy bronzérmet szerzett kategóriájában.

A szabad kategóriában, illetve a farsangi kontykészítők versenyében a budapesti Zátrok Zsanett győzött, Kászonyi Gergely és Lukács Gabriella (Debrecen), valamint Berendi Kitti és Varsádi Attila (Budapest) előtt. A férfifodrászok viadalának győztese Tönköl Attila (Budapest) lett, a második helyen Bacsi Zsuzsanna (Rakamaz), míg a harmadikon Erdei Rita (Prügy) végzett.

A kozmetikusok sminkversenyében Bárkányi Cecília (Szeged) bizonyult a legjobbnak, az egyik kategória, az alkalmi smink viadalát megnyerte, míg a másikban, a fantáziasmink készítésében harmadik lett. Az utóbbi kategóriában is szegedi kozmetikus, Mihály Orsolya Éva győzött.

A műkörömkészítő kategóriák első helyezettjei: Desina Bendzsáková (Szlovákia, Szepsi), Balázsi Szilvia (Budapest), Nagy Erzsébet (Románia, Arad) és Kis Mercedesz (Budapest).

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top