Szépüljünk

Így tedd magad partiképessé gyes után

Vége az otthonlevős időszaknak? Kicsit aggódsz, hogy milyen lesz újra felnőttek között tölteni a mindennapokat? Bloggerünk segít, hogyan zökkenj vissza minél hamarabb.

Először is, ha a baba mellett nem lett volna időd kozmetikába járni, akkor feltétlen keresd fel. Hidd el, az ott töltött másfél óra alatt teljesen kicserélődsz. Kapsz egy jó masszázst, ami nemcsak a bőrödnek jó, de segít ellazulni teljesen, egy arcradírozástól újra fellélegzik a bőröd, élettel telivé varázsolódik. A mitesszerek eltűnnek, a ráncok kisimulnak, teltebb és összhatásában egységesebb bőrfelszínt kapsz. Megfiatalodsz pár évet, és nem utolsósorban a lelkednek is jót tesz egy kis kényeztetés végre, ami csak rád irányul.

Ha ezzel megvagy, akkor irány az edzőterem. Ne csak az arcod legyen “fitt”, hanem a tested is. Ha teheted, akkor egy héten legalább kétszer-háromszor látogasd meg az edzőtermet, és meglátod, a régi forma nemsokára visszaköszön, még ha fel is adtad a hited ebben  Önbizalmat, magabiztosságot ad egy olyan énkép, amire büszke vagy. De ha még nem is érted el a kívánt célt, akkor is tudod, hogy teszel érte, és nemsokára beérik a munkád eredménye.

Mielőtt visszatérsz dolgozni, frissítsd fel a neszesszered tartalmát is. Mit vegyél pontosan, és hogyan használd? A teljes cikket a Sminkkommandó blogon találod.

Így tedd magad partiképessé gyes után

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top