Szépüljünk

Tavaszi partismink

Itt a tavasz! Íme egy sminkötlet, hogy még tökéletesebben érezzétek magatokat a bőrötökben. Mindössze három vidám színre lesz szükség.

Tavaszi partysminkElső lépés az alapozás. Vidd fel az arcodra, a szemkörnyékedet kivéve. Oda korrektort fogsz használni. A korrektor színe lehet világosabb a saját bőrszínednél, attól optikailag kipihentebb hatást tudsz elérni, és nem utolsósorban fiatalít is. Mindezt a legvégén fixáld egy porpúderrel. Ebből is válassz a praktikusság szempontjából olyat, ami áttetsző, így minden időszakban tudod használni. Télen-nyáron.

Ha ezzel megvagy, akkor a szemöldököd formázása jön. A hajad színével megegyező szemöldökceruzával, vagy pedig szemöldökporral egészítsd ki azon részeket, ahol esetlegesen hiányzik, és ezzel megrajzolva a tökéletes szemöldökívet-keretet adsz az arcodnak.

Ezután jöjjön a szemed árnyékolása. Mint fentebb említettem, három szín elegendő ahhoz, hogy  szép tavaszi sminkben pompázz: kell egy világos belülre, egy sötétebb szín kívülre, és egy meghatározó szín középre, ami igazán tavasziassá és vidámmá teszi a megjelenésed. Jelen esetben az általam favorizált rózsaszínt használtam, de megfelelnek a korall, a barack és az élénkebb lila színek is. Mind üde megjelenést biztosít.

Hogyan készítsd el a szemsminket? Nézd meg a Pretty Business Woman blogon!

Tavaszi partysmink

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top