Szépüljünk

Beszólt a plasztikafüggőknek a divatguru

Karl Lagerfeld ezúttal sem fogta vissza magát.

Beszólt a plasztikafüggőknek a divatguruPippa Middletont korábban csúnyának nevezte, Adele-t kövérnek, ezúttal pedig a plasztikai sebészet híveit vette célba Karl Lagerfeld. “A legrosszabb az ajakplasztika. Úgy néznek ki, mintha kirepültek volna a szélvédőn egy autóbalesetben, és utána rosszul foltozták volna össze őket” – fogalmazott a divatcézár egy német lapnak adott interjújában.

“Semmi sem öregít jobban, mint ha fiatalnak próbálsz látszani” – tette hozzá, és ezzel a beszólásával bizony nagyon fején találta a szöget.

A 80 éves tervező elárulta azt is, hogy nem barátkozik a saját korosztályával, mivel őket – idézzük – “borzalmasnak”  tartja, ezért inkább a fiatalok társaságát keresi. Barátságot ápol többek között Lily Allennel és Cara Delevingne-nyel, de jóban van Kristen Stewarttal és Lindsay Lohannel is.

A divatguru nem kímélte a tetoválást viselőket sem: “A tetoválás olyan, mint ha mintás pólóban aludnál, amit sosem tisztíthatsz ki többé.”

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top