Szépüljünk

Új egyéniség új hajszínnel

Először gyerekkorban találkozunk a hajszínek közti különbségekkel: a jóságos, kedves, szeretetreméltó mesehős szőke, a gonosz lelkű a sötét hajú, fekete… Később persze, mint ahogyan sok minden másban, változik, formálódik az ízlésünk, a hajszínhez is érzéseket, jellemeket társítunk.

Évtizedeken keresztül Marylin Monroe, majd Madonna volt igen nagy hatással a divatra, filmszakmára, így akarva-akaratlanul a szőke volt a női ideál. A filmvilágában  a korai technikai eszközöknek köszönhetően a kamera is jobban kedvelte a szőke hölgyeket a filmvásznon, sokkal mutatósabbak voltak.

Új egyéniség új hajszínnel

 

Majd miután a világ felfigyel Angelina Jolie példás családi életére, filmjeire és nem utolsósorban a természet által csodásan megalkotott érzéki szájára, szép lassan kezdtek a hölgyek bebarnulni.

Új egyéniség új hajszínnel

 

Volt egy pár év amikor rendesen “ciki” volt szőkének lenni. Valószínűleg ebben az időben születtek a “zseniális” szőke nős viccek is.

Hollywood legendás szőkéi közül is sokan váltottak barnára… Mint például Cameron Diaz.

Új egyéniség új hajszínnel
 
Új egyéniség új hajszínnel

 

De a hajszínváltással változik a személyiség is? Tudd meg a The Smile Issue blogról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top