Szépüljünk

3 menő nyári köröm

Itt a nyár, eljött hát az ideje, hogy a kezünk is színes körmökkel büszkélkedjen. Nem kell hozzá nagy kézügyesség, hogy te is megtanuld a nyár legdivatosabb körmeit, hogyan is csinálják a profik.

Csíkos tengerész

 Amire szükséged lesz: sötétkék és fehér színű, valamint piros, vékony ecsetes körömlakk

Legelőször is fesd le kékkel az egész körmöd! Várj, amíg megszárad, majd húzz rá két fehér csíkot, azután pedig két piros pötty segítségével formázd meg a szívet! Ahogy a képen is látszik, ezt a dizájnt sokféleképpen variálhatod. Miután készen vagy, és teljesen megszáradt, ne felejtsd el lekenni egy átlátszó fedőlakkal a tartósabb hatás érdekében!

3 tuti nyári köröm

Tipp: Ha nem tudsz egyenes csíkot húzni szabad kézzel, akkor várj, a míg a kék teljesen megszárad, majd ragassz rá celluxcsíkokat, és úgy fesd le fehérrel!

Ombre

Amire szükséged lesz: legalább 3 szín az átmenethez, egy szivacsdarab

3 tuti nyári köröm

Nedvesítsd be a szivacsodat, de ügyelj arra, hogy ne áztasd el teljesen! Ezután húzz rá egy csíkot a legsötétebb árnyalatú körömlakkodból, majd húzz közvetlen felé a kicsit világosabb árnyalatúból, végül ugyanígy a legvilágosabból. Nyomd rá finoman egy papírdarabra, majd a körmödre, és ismételd meg ezt a folyamatot a többivel is! Ha úgy látod, hogy a körmödre nem kerül elég festék, akkor azt a lépést hagyd ki! Miután készen vagy, és teljesen megszáradt, ne felejtsd el lekenni egy átlátszó fedőlakkal a tartósabb hatás érdekében!

Nézd meg a dinnyés körmöket is a Mondolat blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top