Szépüljünk

Mit tudnak a több tízezer forintos arckezelések?

Mi sem járunk minden héten több tízezer forintos kozmetikai kezelésekre, viszont kíváncsiak voltunk arra, hogy ha mégis úgy adódik, hogy rászánjuk ezt az összeget az arcbőrünk kényeztetésére, vagy mondjuk ezt az ajándékot kérjük a szülinapunkra, akkor mire számíthatunk, mit kapunk ezért a pénzért. Kolléganőnk "feláldozta" hát magát, és kipróbált négy trendi arckezelést.

Fiatalítás és hidratálás

Bár legtöbben elsősorban az illatairól ismerik a Madisont, a galérián megbújik egy remek kis kezelő helyiség is, ahol Orsi, a kozmetikus várja a vendégeket. Az egyik itt forgalmazott bőrápoló márka, a By Terry signature kezelését próbáltuk ki, amelyet minden vendég számára személyre szabnak. Esetünkben a hidratáló és anti aging változat volt műsoron. A kisebb masszázsok sorozatából összeállított, átgondolt kezelés elsősorban nagyon relaxáló és élvezetes volt, legalábbis ott helyben ezt éreztük. Egyetlen zavaró tényezőt érzékeltünk csak, a parfümériából behallatszott a meglehetősen hangos rádió, de szerencsére a folyamat olyan jól van kitalálva, hogy sikerült teljesen ellazulnunk. A hatásosságát csak utána láttuk, a tükörbe pillantva azonnal egyértelmű volt. A bőrünk érzésre és látványra is ruganyosabb, teltebb lett, a szem alatti ráncok is kevésbé látszottak. A család és a barátnők is azonnal észrevették a változást.

Ár: 23 500 forint

Tartalma: 60 perc – tisztítás, radírozás, bevezető masszázs, táplálás, maszk, hatóanyag-bevitel, szérumfelvitel

Környezet: stílusosan átalakított műemlék, gyönyörű, kényelmes kezelő

Stílus: spirituális, nagyon relaxáló

Megnézem
Összes kép (1)

Magyar termálvíz és arany

Szépülésnél is szívesen részesítjük előnyben a természetes forrásokat, különös tekintettel a magyar hatóanyagokra. Az Omorovicza kezelésén használt krémek elsősorban hazai termálvizek hatóanyagait tartalmazták, a fürdők kincsein kívül pedig C-vitamint és jelen esetben aranyat, csillogtunk is utána rendesen 🙂 A meglehetősen komplex kezelés hosszabb a megszokottnál, és félelmetesen hatékony. Közben is szerettük, főleg a krémek illata miatt, és persze a maszk közben kapott kézmasszázsért is lelkesedtünk, de a döbbenet utána jött. Nyilván sokat számít a márka BB krémének szembetűnő optikai hatása is, de ettől függetlenül első látásra mintha egy retusált arc nézett volna ránk vissza a tükörből. Minden ránc kevésbé látszott, és az összhatás jóval fiatalosabb volt. Persze ez az eredmény egyetlen alkalom után azért nem marad meg igazán sokáig, de hosszú távon is érezhető és látható volt a különbség. Bea, a terapeuta szerint rendszeres kezeléssel fenntartható a hatás. Egyetlen dolgot hiányoltunk kissé: az arcmasszázs kevésbé volt fantáziadús és élvezetes, mint a többi kipróbált szalonban.

Ár: 28 000 forint (50 ezer forint értékű vásárlásnál ajándék)

Tartalma: 75 perc – arctisztítás, bőrradírozás, tonizálás, szérum felvitele, szemhéjápolás, Arany Hydralifting maszk (közben kézmasszázs), dermaglobe szemkezelés, arcmasszázs, gold szérum, szemkörnyékápolás, BB krém és ajakápolás

Környezet: nagy, kényelmes, elegáns üzlet és kezelő

Stílus: klasszikus magyaros, ásványi kozmetológia, nagyon hatékony

Megnézem
Összes kép (1)

Holt-tengeri masszázs

A Holt-tenger gyógyhatása világhírű, nem csoda, hogy több márka is felhasználja a vízét és a benne élő organizmusokat termékeiben. Az Ahava kezelésén egészen koncentrált formában sikerült kipróbálnunk ezt a különleges hatóanyagot, ráadásul részünk volt a cikkünkben próbáltak közül a legfantáziadúsabb masszázsban is. Az ifjú szakember, Lívia láthatóan szerelmese a munkájának, és folyamatosan fejleszti magát. Ezzel egy egészen egyedi, csak rá jellemző stílus fejlesztett ki, amit ráadásul minden vendég számára személyre szab. Mi egy kicsit keményebb, átmozgatóbb változatot kértünk, ami egyértelműen tartalmazott svéd és thai elemeket is, ötvözve a hagyományos kozmetikai masszázzsal. A végén feszesebb, ránctalanabb bőrrel távoztunk, szívesen megyünk máskor is. Szerettük nagyon a bolt designját is, viszont egy picit zavarónak találtuk, hogy felhallatszik a vásárlókkal folytatott beszélgetés.

Ár: 15 000 forint (szeptemberben akciós, 12 000 forint)

Tartalma: 60 perc – tisztítás, tejjel-tonikkal, mikroszemcsés peeling, masszázs, szemkörnyékpakolás, hidratáló maszk, fényvédő nappali krém

Környezet: modern, praktikus, trendi design

Stílus: sportos, szakmailag haladó, kímélő

Megnézem
Összes kép (1)

Feszesítés

Három profi arckezelés után azt gondoltuk, már nem lehet tovább fokozni bőrünk ránctalanítását, de a Harangvölgyi kozmetikusának és termékeinek sikerült rácáfolnia elképzelésünkre. Ezúttal a hyaluron és a kollagén segített a feszesítésben, illetve a csak itt használt biorezonanciás gép. Hogy a felsoroltak közül pontosan mitől lett annyira gyönyörű a bőrünk, nem tudnánk megmondani, de az tény, hogy mindenkinek feltűnt. Különösen a szemkörnyéken volt feltűnő a különbség, világosabb lett a szem alatti bőr, és egyértelműen teltebbé, fiatalosabbá vált. Külön nagyon szerettük, hogy a hajunkat sapkával védték, így a kezelés után teljesen használható maradt a frizuránk, így akár munka előtt vagy ebédszünetben is be lehet ugrani egy kis kényeztetésre. A masszázs itt is remek volt, relaxáló és hatásos egyszerre, még úgy is, hogy a közben hallott zenével sajnos nem voltunk igazán elégedettek.

Ár: 15 900

Tartalma: 70 perc – kollagénes tisztítás, nádcukros radírozás, szérumfelvitel – közben biorezonanciás géppel nyiroktisztítás, feszesítés, masszázs, maszk

Környezet: csinos, kényelmes, kellemes

Stílus: magyar fejlesztés, természetes anyagok, igen hatásos

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top