Szépüljünk

Így formázd a szemöldöködet!

A szemöldök keretet ad az arcnak. Ha például Photoshop segítségével megnézzük, hogyan nézünk ki béna szemöldökkel vagy anélkül, nem biztos, hogy tetszeni fog az eredmény. Éppen ezért nagyon fontos a formás szemöldök.

Én személy szerint nagyon irigylem azokat, akiknek szép dús, erős és ívelt a szemöldökük. Az övéket gyönyörűen lehet formázni. Akiknek pedig szinte hozzá sem kell nyúlni, na ők már pofátlanul mázlisták 

Na, én abba a csoportba tartozom, amelyiknek nemhogy ritka és vékony szálú a szemöldöke, de még ráadásul a jobb és bal teljesen különbözik is egymástól. A bal szemöldökömnek szebb az íve, viszont elég rövid, a jobb szebben végigér, de az meg kissé hegyes… csak hogy ne legyen semmi sem olyan egyszerű 

Így hát oda kell figyelnem, hogy a kettő viszonylag egyforma legyen – bár ez lehetetlen –, és legyen egy kis ívük is, mert az úgy szép!

Hogyan formázd?

Három pontot kell kijelölni, amik a következőket jelölik:
1. ahol kezdődnie kell a szemöldöknek
2. ahol ívelnie kell
3. ahol véget kell érnie

Én a szedés és formázás folyamatához az alábbi képen látható 4 kelléket veszem igénybe:

Hogyan formázd a szemöldököd?

Alul láthatók azok a pontok amik kicsit könnyítenek a munkán. Fontos, hogy mindig az orrcimpád szélét kösd össze ezekkel a pontokkal, egy képzeletbeli vonalat képezve.

Milyen vastag legyen? Tudd meg a DIY make up blogról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top