Szépüljünk

10 tuti tipp lófarokhoz

Ha hosszú a hajad, csak leengedve szoktad hordani a csodás sörényed, vagy szereted a lófarkat? ha ez utóbbit választod, itt van néhány fazon, amit érdemes ellesni.

A hosszú hajú nők-lányok örök dilemmája: ma mit kezdjek a hajammal? A legegyszerűbb, leggyorsabb és legkevésbé kreatív megoldás a lófarok kötése. Ez nemcsak leplezi, ha nem aznap mostunk hajat, de az arcunkat igazán széppé teheti, kiemeli, és még nincs is a hajzuhatagunkkal egész nap semmi dolgunk – írja bloggerünk.

Tízféle fazont mutatunk meg, hogy ti is akár minden nap más frizurával, frissen és dögösen tudjatok megjelenni a munkában.

1. Klasszikus fazon, amikor szinte a tarkónkon, teljesen lent hordjuk a copfunkat. A lófarkunk tetszetősebb lesz, ha egy picit hullámos.

10 tuti tipp lófarokhoz

2. “Fenn hordja”: Nagyon fiatalos, majdnem kislányos frizura, melyet masnival, pillangóval, virággal kötelező feldobni.

10 tuti tipp lófarokhoz

3. Fonással megbolondítva: Akár kicsi, akár nagyobb fonással feldobhatjuk az egyszerű lófarkunkat. Igazán egyedi frizurát kerekíthetünk csodás hosszú hajunkból.

10 tuti tipp lófarokhoz
Még több csini frizurát a Lótusz blogon találtok.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top