Szépüljünk

Manikűrtrendek 2015-re

Merész vagy visszafogott körmök? A kifutókon idén is minden megtalálható, ami szem-szájnak (körömnek) ingere. Megmutatjuk, milyen manikűrökkel hódíthatsz idén tavasszal.

Nemcsak a divattervezők indulnak be az új szezonra készülve, a sztármanikűrösök is ötletelnek, tervezgetnek, hogy mivel rázzák fel az új szezont. Persze van olyan körömtrend, ami évek óta kiirthatatlan, mint például a rövid, piros körmök, de nagyon sok újszerű lakkozási módszer jelent meg a modellek kezén. 

1. Negatív tér

Vagy eredeti nevén Negative Space – így nevezték el a vezető körömdizájnerek ezt a faja körömdíszítési módszert. A kicsi, kerek körmöket úgy lakkozzák, hogy egy rész mindig kimarad. A lehetőségek száma innentől határtalan, bármilyen és bármekkora lakkozatlan felülettel díszítheted a körmödet vagy a műkörmödet.

Delpozo
Delpozo

2. Kiemelkedő minták a körmön

A kifutókon az abszolút vad körmök is megjelentek. A hosszú műkörmökre bármit ráfesthetsz vagy ráragaszthatsz: ékszerekre hasonlító körömdíszeket, vallási szimbólumokat, feliratokat, leveleket, virágokat, a lényeg, hogy minden nagy, csillogó, színes, feltűnő legyen. Ez a trend tényleg csak a legmerészebbeknek való. 

CND, Betsey Johnson
Betsey Johnson, CND

3. Egyszerűen fehér manikűr

Egyszerű, letisztult, elegáns. Továbbra is hódít a fehér körömlakk. Nem is kell szebb annál, mint amikor egy fehér gél lakkot egy vékony aranycsíkkal díszítenek. Vagány menyasszonyoknak is el tudjuk képzelni. 

Erin Fetherston, Nonoo Spring 2015
Erin Fetherston, Nonoo Spring 2015

4. Szögletes minták kerek körmökön

A rövid, kerek körmöket csodásan ellensúlyozzák a geometriai minták. Ennél a trendnél különösen fontos, hogy a vonalakat vékonyan húzzuk, és egy köröm általában más színű, mint a másik négy.

Bibhu Mohapatra Spring 2015
Bibhu Mohapatra Spring 2015

 5. Lekopott manikűr

Mindenki döntse el, hogy mit gondol ezekről a körmökről. Teljesen megosztja a manikűrösöket és a körömlakkok szerelmeseit is: egyesek szerint szupertrendi, mások szerint egyszerűen ápolatlan, koszos hatást kelt. A trend megalkotója, Sally Hansen manikűrös mindössze annyit tett, hogy félmunkával távolította el a körömlakkot modellje kezéről, tulajdonképpen a körömágy fölötti részt “dekorálta”.

Rodarte
Rodarte

6. Piros

Évek óta kiirthatatlan a kicsi, kerek, piros vagy sötétnarancs köröm divatja. Ha így lakkozol, idén sem fogsz mellé.

Zac Posen, Jenny Packham
Zac Posen, Jenny Packham

7. Félig lakkozott

Ez is egy megosztó, meglepő manikűrtrend, olyan, mintha a frissen lakkozott körmeinkkel belenyúltunk volna valamibe, vagy nem fejeztük volna be a munkát. 

Dion Lee, ICB by Prabal Gurung
Dion Lee, ICB by Prabal Gurung

8. A megbolondított francia manikűr

Egyszerű és nagyszerű: a már jól ismert francia manikűr tetejére egy színes csík került. Használd nyugodtan a kedvenc színedet, nemcsak türkizzel menő.

Sophie Theallet
Sophie Theallet

9. Korall

A körömlakkok között idén tavasszal a korall hódít. Ezt a színt használták a vezető manikűrösök a legtöbbet a divathetek során.

Veronica Beard
Veronica Beard

10. Metál árnyalatok

A korall mellett a metál színű lakkok lesznek az idei tavasz legnépszerűbb kozmetikai termékei.

Zimmermann, Alon Livne
Zimmermann, Alon Livne

Még több ötlet manikűrre a Nők Lapja Cafén:

3D-s körmök az eperszezonra:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top