Szépüljünk

Ombre körmök – Négyféle színátmenetes manikűr

Nem csak a hajad lehet ombre, a körmödet is lakkozhatod színátmenetesre. Az eljárással különleges alkalmakhoz passzoló vagy színes tavaszi manikűrt is készíthetsz.

Amikor először láttunk színátmenetes, ombre körmöket, rögtön azt gondoltuk, hogy ezt bizony csak profik tudják elkészíteni. Aztán elkezdtünk kutakodni, próbálkozni, és kiderült, hogy az eljárás egyáltalán nem olyan bonyolult, mint amilyennek látszik. 

Ombre körmök - Négyféle színátmenetes manikűr

Amire szükséged lesz az ombre körmök elkészítéséhez:

  • sminkszivacs
  • kétféle körömlakk
  • fedőlakk

A lenti videóban pontosan láthatod, hogy hogyan készítheted el többféle módon is az ombre manikűrt – tényleg nem bonyolult. A tavaszias színek mellett mutatnak olyan változatot is, ami metálszínekkel, különleges alkalmakra, elegánsabb megjelenéshez passzol.

A szivaccsal készülő manikűrnél az egész körmödet be kell lakkoznod azzal a színnel, amit alapnak választasz. Utána a szivacson dolgozd össze az alapszínt és azt, amit választottál mellé, majd kezdd el rányomdázni a körmödre. Nem baj, ha az ujjad is körömlakkos lesz, fülpucoló pálcikával még frissiben könnyen le tudod tisztítani. 

A csillogós ombre egyik verziójához szükséged lesz egy vékony körömdíszítő ecsetre, amivel összedolgozod a metál- és az alaplakkot, a másiknál viszont csak a körömlakod ecsetével kell kicsit trükközni. 

Ugye hogy nem is hangzik szörnyen? Akkor rajta, ombréra fel!

További cikkeink a témában:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top