Szépüljünk

Cannes-inspirálta sminkek fázisfotókkal

A 2015-ös cannes-i filmfesztivál képeit nézegetve inspirálódtam egy kicsit. Szeretem az ilyen nagyszabású eseményeket, akár divattippre, akár sminkötletekre vágyom. Készíts magadnak te is Cannes-inspirálta sminket!

Natalie Portman kedveli a kevésbé hivalkodó, de elegáns sminket. Az idei cannesi fesztiválon is egy ilyennel tündökölt, ami nagyon jól állt neki. Nekem kifejezetten tetszik ez a bronzos hatás, nyáridéző, és nagyon jól is áll Natnek. Az alapozás után a mozgó szemhéjra matt barna, kissé bronzos árnyalatú szemhéjpúder került, amit a sminkesek a szélek felé jól elsatíroztak. Hogy fokozzák a hatást, a felső szempillasor tövébe vékony, de hangsúlyos tusvonalat húztak – ezúttal nem lett cicás a végeredmény, a fekete vonal egyfajta kontúrként funkcionál. A szempillák felül és alul is hangsúlyosak, talán a szempillaspirál határozza meg önmagában ezt a sminket. Az arccsontra barnás-bronzos pirosító került. Natalie száját egy barnás, visszafogott, természetes, ám kissé rózsás beütésű ajakrúzzsal hangsúlyozták. A végeredmény: elegancia, káprázatos tekintet.

Cannes-inspirálta sminkek fázisfotókkal
Nézd meg Sienna Miller sminkjét is a Varázsdoboz blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top