Hogyan kell epres hidratáló krémet készíteni?

nlc | 2015. Május 28.
Indul az eperszezon, kezdődnek a szedd magad akciók is. De ne csak habzsold az epret, nyugodtan kend is magadra!

Az eper nemcsak finom, hanem egészséges is, tele van vitaminnal. Nem mellesleg az illata is isteni. Az eperszezonban ne csak az ízlelőbimbóidat kényeztesd, kínáld meg a bőrödet is a gyümölccsel. Pofonegyszerűen elkészíthető, földiepres hidratáló krémet mutatunk.

Amire szükséged lesz az epres hidratáló krém elkészítéséhez:

Így készítsd a krémet:

  1. Mosd meg az epreket és távolítsd el a zöldjüket.
  2. Pürésítsd le az epret robotgépben vagy botmixerrel. Ne maradjanak benne darabok, legyen szép egynemű, folyós az eperpüré. Passzírozd át, hogy a magok ne kerüljenek a krémbe. 
  3. Keverd össze az eperpürét az olajokkal és az E-vitaminnal, és kész is a szuper hidratáló.
  4. A krémet tárold hűtőben, egy légmentesen zárható üvegben, és használd rendszeresen. 

Testradírt is készíthetsz otthon:

Továbi cikkeink:

 

Exit mobile version