Szépüljünk

Teszteltünk pár otthoni szőrtelenítőt – íme az eredmény!

Itt a nyár, elővesszük szép lassacskán a szoknyákat, sortokat, ujjatlan pólókat, és általában ilyenkor sűrűbben borotválunk, gyantázunk vagy szőrtelenítőkrémezünk.

Bloggerünk azoknak szánta a következő sorokat, akik otthoni szőrtelenítésbe fognak. Saját bőrén tapasztalta ugyanis meg, mennyire el lehet bénázni az otthoni szőrtelenítést. Az ő beszámolóját olvashatjátok:

“Nyilván télen és a hosszúnadrágos időkben elég a borotva, sitty-sutty megvagyunk a dologgal, ám a megemelkedett hőmérsékletben gyakrabban kell ezt a műveletet elvégezni, ha nem akarjuk, hogy borostásak legyünk. Szóval most picit félretettem a borotvát, és kipróbáltam a Veet új szőrtelenítő krémjét, a Suprem’Essence-t, valamint a gyantaszettet is, hátha egy picivel hatásosabb lesz a művelet.

Teszteltünk pár otthoni szőrtelenítőt. Íme az eredmény

A krém

Kezdjük a szőrtelenítő krémmel: ezt a lábszáramon kísérleteztem ki. Már a doboz kibontásánál éreztem azt a kellemes rózsaillatot, ami sok krémnél nem mondható el. A másik, ami számomra meggyőző volt, az a krémesség.

Teszteltünk pár otthoni szőrtelenítőt. Íme az eredmény

A folyamatot azt hiszem, nem kell ecsetelnem, a procedúra rendkívül egyszerű. Felkened a spatulával, vársz 10 percet, leszeded a spatulával. A 10 perc letelte után könnyedén és gyorsan végeztem, és kellemes meglepetésemre nem igazán maradt semmi a lábamon, aminek nagyon örültem.

A reklámszlogen – mely szerint akár egy hétig is sima lehet a lábad – nagyjából stimmel is, körülbelül 5 nap után éreztem a változást.

A gyanta

A nehezebbik része ezután következett. Egy valamikori rosszul sikerült otthoni gyantázós próbálkozás után soha többé nem merészkedtem házi gyanta közelébe, azt szigorúan professzionális környezetben (értsd: kozmetikus) voltam hajlandó kérni, hiszen gyors és profi. Na de most megnéztem, mit tudok tenni.

Teszteltünk pár otthoni szőrtelenítőt. Íme az eredmény

A Veet Easywax™ elektromos gyantázókészlet nem bonyolult szerkezet, bedugod a konnektorba, megvárod, míg felmelegszik, és már mehet is a móka.

A csomag tartalma:
• Egy gyantamelegítő eszköz
• Egy golyós gyantapatron-utántöltő
• 12 db szalag
• Perfect Finish törlőkendő
• Egy tartó az eszközhöz és elektromos kábel

Az első hibás lépés, amit tehetsz, ha 20 percnél rövidebb idő elteltével veszed ki a gyantát, akkor ugyanis egyáltalán nem lesz könnyen kenhető, ellenben irtóra ragadni fogsz…”

A többi bakiért és tanácsért kattints a Girlpower! blogra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top