Szépüljünk

Palvin Barbi nyomdokaiba lépett Irina Shayk

Irina Shayk orosz szupermodell lett a L’Oréal Paris új szépségnagykövete, ezzel pedig olyan elődökhöz csaklakozott, mint Palvin Barbi, Lara Stone, Natasha Poly, Doutzen Kroes vagy Karlie Kloss.

Irina Shayk bájával és különleges megjelenésével meghódította már a kifutókat, a legnevesebb divattervezőkkel dolgozott együtt Marc Jacobstól Ricardo Tisciig, és olyan magazinok címlapjain szerepelt, mint a Vogue, az Elle vagy a Vanity Fair. A L’Oréal Paris pedig őt választotta legújabb szépségnagykövetének.

Palvin Barbi nyomdokaiba lépett Irina Shayk

Örökké hálás leszek ezért a lehetőségért. Az, hogy a L’Oréal Paris család tagja lehetek, sokkal többet jelent, mint szépségnagykövetnek lenni. Számomra a L’Oréal Paris mindig egy olyan márka volt, ami inspirálja és motiválja a bennünk rejlő szépséget. Igazán megható és megtisztelő, hogy én is képviselhetem ezt a gyönyörű üzenetet, amitől a nők mindig magabiztosnak érezhetik magukat és ami arra bátorítja őket, hogy felvállalják az igazi énjüket” – fogalmazott Irina Shayk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top