Szépüljünk

Krémmánia: a legjobb zuhanyzás közbeni testápolók

Ötből két ember csak alkalomszerűen vagy egyáltalán nem használ testápolót, mondván, hogy nincsen ideje vagy épp türelme megvárni a krém beszívódását. És tényleg, mennyivel egyszerűbb összevonni a testápolást a tisztálkodással!

A zuhanyzás közbeni testápolók használata cseppet sem komplikált, sőt meglepően egyszerű: először is zuhanyzás közben tisztálkodjunk a szokásos tusfürdőnkkel vagy szappanunkkal, majd miután leöblítettük magunkat, a közvetlen vízsugárból kiállva a még mindig vizes testünket bekenjük a testápolóval, majd ezt is leöblítjük. Ezután azonnal törölközhetünk is.

A termékek formulája kimondottan úgy lett kialakítva, hogy a még nedves bőrön kifejtsék a hatásukat. Titkuk a különféle vízmegkötő és bőrpuhító hatású, valamint a gyorsan felszívódó hidratáló összetevőkben rejlik. A legtöbb tartalmaz például glicerint, ami megvédi a bőrt a kiszáradástól, illetve olyan értékes, erős hidratáló hatású növényi vajakat, olajakat, mint az antioxidánsokban gazdag shea vaj vagy a mostanában igen divatos makadámdió olaja.

A legjobb zuhanyzás közbeni testápolók a Krémmánia közössége szerint:

Krémmánia: a legjobb zuhanyzás közbeni testápolók

Balea Vanília zuhanyzás közbeni testápolótej – A Krémmánia legnépszerűbb zuhanyzás közbeni testápolóteje már 66 lelkes véleménynél tart. Finom vaníliás illata van, és érezhetően puhává, simává teszi a bőrt.

Krémmánia: a legjobb zuhanyzás közbeni testápolók

Nivea Q10 Plus bőrfeszesítő zuhanyzás közbeni tetsápoló – A legtöbbféle verziót a Nivea tudhatja a magáénak. Ez a darab Q10 koenzim gyöngyökkel lett gazdagítva, és mentoltartalma révén kellemesen hűsíti a bőrt.

Krémmánia: a legjobb zuhanyzás közbeni testápolók

Alterra zuhanyzás közbeni testápoló száraz bőrre – A Rossmann saját márkás natúrkozmetikai termékcsaládjának darabja biodióolaj és shea vaj mellett több más, a bőr számára hasznos növényi vajat és olajat is tartalmaz, az illata pedig a vélemények alapján nagyon kellemes és diszkrét.

Krémmánia: a legjobb zuhanyzás közbeni testápolók

Avon Skin So Soft zuhanyzás közbeni testápoló – Az Avon zuhanyzás közbeni testápolóját a legtöbben az illata miatt szerették nagyon, a hidratáló hatásával viszont nem minden véleményező volt maradéktalanul elégedett.

Krémmánia: a legjobb zuhanyzás közbeni testápolók

Eveline Cosmetics argán-vanília – Az Eveline vaníliás testápolója egyben testradír is, a hidratáció mellett az elhalt hámsejtek eltávolítását is segíti.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top