Szépüljünk

Hatgyermekes anyuka az internet új sztárja

Fodrászokat meghazudtoló ügyességgel készít szebbnél szebb frizurákat a kislányainak.

 

Egy hatgyermekes, amerikai családanya, Mindy McKnight néhány hónapja kezdett videókat közzé tenni a YouTube-on, melyeken azt mutatta be, hogyan készít különféle bájos, mutatós frizurákat a lányainak. Az asszony, akinek öt lánya és egy fia van, sosem gondolta, hogy híres lesz vagy akár pénzt is kereshet a tehetségével. Mára azonban több mint 1,6 millió követője van a videómegosztón, és újságok, televíziók készítenek vele interjút.

“Anya vagyok, és csupán az volt a célom, hogy dokumentáljam a hajviseletek elkészítését. Arra gondoltam, hogy aranyos lenne, ha a saját lányaimon mutatnám be a frizurákat. Nem gondoltam volna, hogy ez ennyi emberre hatással lesz” – mondta szerényen Mindy.

Újabban a család már olyan videókat is készít, melyeken az apuka, Shaun kreál egyszerűbb frizurákat a lányoknak, hogy a lányos apáknak is legyen miből ötleteket és persze önbizalmat meríteniük.

A sikerek ellenére azonban Mindy úgy érzi, ez az egész csupán egy aranyos történet, de a legfontosabb továbbra is maga a család. Szimpatikus hozzáállás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top