Szépüljünk

Így készíts magadnak szuper szilveszteri sminket

Hamarosan itt az év utolsó napja, ideje elkezdeni készülni a szilveszteri bulira, például úgy, hogy kitaláljuk, hogyan készítjük majd el a szilveszteri sminkünket. Hoztunk néhány ötletet.

Itt a gyönyörű, csillogó szilveszteri sminkek időszaka. Az alábbi videókból ötleteket meríthetsz, és azt is nyomon követheted, hogyan készítsd el az egyes sminkeket lépésről lépésre. Mivel a 2015–16-os sminktrendben a szemeké a főszerep, szemhangsúlyos sminkeket válogattunk.

Az extravagáns arany szilveszteri smink

Szilveszterkor olyan különleges sminket is megengedhetsz magadnak, amit máskor nem biztos, hogy bevállalnál. Például ezt az extra csillogó arany sminket, egyszerűen gyönyörű!

A füstös smink szilveszterkor is menő

A füstös szem olyan aduász, amit bármilyen alkalomra elkészíthetsz, így szilveszteri sminknek is tökéletes. Az már csak rajtad áll, hogy a matt vagy a csillámos változatot választod.

Lila varázslat szilveszterre

Ha semleges vagy lila színű ruhában leszel, remek választás ez a szemhangsúlyos lila smink. Egyszerűen igéző!

Szilveszteri smink, ahol a szemhéjtusé a főszerep

Ha imádod a szemhéjtust, biztosan ezt fogod választani, nem túl hivalkodó, de mégis látványos, akár más alkalmakra is remek.

Még több sminkötlet az NLCafén:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top