Szépüljünk

Angelina Jolie a természetes szépségért kampányol

Bevallom nektek, én is nagyon ritkán hordok sminket. Egy oka van: állati lusta vagyok reggelente, mert vagy a bambulástól veszem el az időt, ha még sminkelnem is kell, vagy a kávézás rituális szertartásától.

A smink nálam egy kis rúzst és zöld színű szemceruzát takar, néha egy kis fekete szempillaspirállal, de ez utóbbit folyton ellopja a lányom, szóval ritkán kerül elő a cucc. Lehetnék tehát én is a smink nélküli természetesség nagykövete, de Angelina Jolie ellopta tőlem a show-t, és az ügy mögé állt. A napokban ugyanis közösségi oldalára feltett egy fotót, amin nincs máz, nincs vakolat, nincs Photoshop, “csak” ő – tök természetesen.

Angelina Jolie a természetes szépségért kampányol

 

Ezeket a sorokat írta a kép mellé, szerintem igaza van. Főleg az utolsó sorával értek egyet.
“A smink alatt és a mosoly mögött én egy átlagos ember vagyok. Nagyon sok nő felnéz rám, de én azt akarom, hogy tudják, a természetesség az, ami valóban gyönyörű. Sokan nem tudják, hogy a tökéletes fotók mögött sok tervező, sok sminkes és rengeteg Photoshop-szerkesztés van. A hírességek szépségének értelmezése tehát hibás.

A folytatásért kattints a Bouvet caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top