Szépüljünk

Ezek a legőrültebb arckezelések – megdöbbentő fotók

Hol vannak már a piócák? A legújabb arckezeléseken csigák és kígyók masíroznak az arcodon.

A fiatalság és a szépség megőrzése érdekében bámulatos dolgokra képesek a nők – így volt ez már az ókorban is, de talán mostanra érte el a csúcsát a mindent feláldozó szépségkultusz.Ezt bizonyítják a most következő bizarr arckezelések is. 

Csigás arckezelés

Japánban már hatalmas népszerűségnek örvend ez a nyálkás kezelés, ami alatt három csigát tesznek a vendég arcára, és hagyják őket le-föl csúszkálni. A csiga nyálának öregedésgátló hatást tulajdonítanak, a kezelést pedig relaxáló, bőrmegújító terápiaként reklámozzák. 

Madárkakis kezelés

Egy újabb japán találmány a madárürülékes arckezelés. A 60 perces, “gésa kezelés” néven is ismert szeánsz alatt madárkakiból készült krémmel kenik be a vendég arcát, ami után állítólag az olyan sima lesz, mint a babapopsi. 

Kígyó masszázs

Ez a kezelés sokak számára egy valóra vált rémálom, vagy akár a rettegés foka is lehetne! A kígyó masszázs során 3-4 kisebb méretű kígyó tekereg az arc, a dekoltázs és a nyak körül – ezzel enyhítve a migrénes panaszokat és az izomfájdalmakat. A hátborzongató kezelést egy izraeli szépségfarmon alkalmazzák.

Méhlepényes arckezelés

Ha bizarr arckezelésekről van szó, nem kell olyan messzire mennünk: a birkaméhlepényes kezelést egy londoni szalonban vehetjük igénybe. Szakértők szerint a birka méhlepényének bőrmegújító és öregedésgátló hatása van – ezért meg is kérik az árát: a másfél órás kezelés 185 fontba, azaz 73 ezer forintba kerül!

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top