Szépüljünk

5 szuper kozmetikai újdonság áprilisra

Itt a tavasz és vele együtt egy csomó szuper kozmetikai újdonság is felbukkant a boltok polcain. Mutatjuk a kedvenceinket.

 Dove Powder Soft izzadásgátók

Az új Dove Powder Soft izzadásgátlók 1/4 rész hidratáló krémet tartalmaznak Élvezd a hatékony izzadásgátló hatást és a puhaság új dimenzióját egy termékben. Kényeztesd magad a frézia és bazsarózsa illatával, melyet a szantálfa, borostyán és pézsma illata fest édessé és ellenállhatatlanná. Aerosol, golyós izzadásgátló és stiftes változatban is választható.

AVON Naturals joghurtos termékcsalád

Az új évszak beköszöntével célszerű olyan testápolási termékeket választani, melyek vitaminban gazdagok, összetételükkel, valamint könnyű és krémes állagukkal pedig finoman kényeztetik bőrünket. Ezt garantálja az AVON új Naturals Joghurtos termékcsaládja, melynek mindegyik tagja E-, illetve C-vitamint tartalmaz. A Joghurtos krémtusfürdő lágyan tisztítja a bőrt zuhanyzás közben, míg a bőrsimító joghurtos testradír finom, préselt gyümölcsmagszemcséinek köszönhetően gyengéden távolítja el bőrünkről az elhalt hámsejteket, hogy az új fényben ragyoghasson. A fürdést követően ápoljuk testünket a Joghurtos hidratáló testápolóval, mely shea vajjal teszi bőrünket ellenállhatatlanul puhává és selymessé. 

LaRoche-Posay Toleriane Ultra Night

Az intoleráns, allergiára hajlamos bőr különleges hatóanyagokat igényel a kikapcsolódáshoz, ezért éjjelente extra segítségre van szüksége, hogy megszakítsuk az allergiás reakció ördögi körét.
A La Roche-Posay első éjszakai arcápolóját kifejezetten a túlérzékeny, reaktív bőrre fejlesztették ki, hogy segítsen csökkenteni az irritáció jeleit már ébredéskor. Az ázsiai alvómaszkok által inspirált innovatív, friss, gél textúrájú arcápoló méregtelenít, és javítja a bőr állapotát. Kizárólag nélkülözhetetlen összetevőket tartalmaz, kivételesen tiszta, ultraminimalista formula.

Eucerin Sun Anti-age napozó krém és színezett napozó krém arcra

5 szuper kozmetikai újdonság áprilisra

A fényvédő termékek használata már tavasszal is, az első napsugarak megjelenésétől javasolt! A  bőr öregedését az idő természetes múlása és néhány genetikai jellemzőnk mellett a napfény is befolyásolja. Megdöbbentő az arány, de 90 százalékban a napsugárzás, pontosabban az akut UVA/UVB sugárzás felelős a bőr vonásainak változásáért. A legújabb piaci trendeknek megfelelően az Eucerin® Sun Anti-Age napozókrém speciálisan a bőr idő előtti öregedése ellen lett kifejlesztve. Az Eucerin® Sun színezett napozókrém ásványi színpigmentekben gazdag összetétele természetes napbarnított külsőt, egységes arcszínt és matt külsőt eredményez. Speciálisan az érzékeny arcbőr igényeire lett kifejlesztve, akár lézeres és hámlasztó kezelés után is alkalmazható. Segít megelőzni a napsugárzás okozta hiperpigmentációt és a bőr idő előtti öregedését.

Vichy Dercos fejbőrnyugtató samponok

5 szuper kozmetikai újdonság áprilisra

Gyakori hajszárítás, forró hajformázó eszközök, rendszeres hajfestés…A fejbőrünket és hajunkat érő stresszhatásoknak viszkető, húzódó, irritált fejbőr lehet az eredménye. Az új Dercos fejbőrnyugtató samponok csillapító hatású Sensirine és Panthenol hatóanyagokkal, valamint Vichy termálvízzel ápolják a fejbőrt és a hajat. Hipoallergén, színezék-, szilikon- és szulfátmentes formulák.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top