Szépüljünk

Mellei miatt nem engedték be a gimnazistát a végzős bálba

Amy Steversont azért nem akarták beengedni saját báljára, mert az iskola vezetősége szerint túlságosan kihívóan volt felöltözve.

Amy a többi fiatal lányhoz hasonló lelkesedéssel várta ezt a rémesen túlértékelt iskolai eseményt – valószínűleg minden idejét lekötötte a megfelelő smink, haj és ruha kiválasztása.

Mikor azonban teljes báli pompában odaért a nagy esemény helyszínére, nem akarták beengedni saját szalagavatójára. Mert állítólag “nem megfelelően” volt felöltözve – azaz túlságosan mélyen dekoltált ruhája túl sokat láttatott nagy melleiből.

Na akkor szögezzük le, hogy Amy így festett:

Mellei miatt nem engedték be a gimnazistát a végzős bálba

Szóval nem volt rajta köldökig kivágott botránybikini, egy tök normális ruhában szeretett volna elmenni. Végül csak úgy léphetett be, hogy az igazgatóhelyettes ráadta a zakóját, amit nem is vehetett már le az este folyamán. A felháborodott család, barátok és internet szerint az egész mizéria csak azért volt, mert a lány kicsit nagyobb az átlagnál – és így melle is.

Forrás: SomeECards

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top