Szépüljünk

Akár 25 év börtönt is kaphat a bikinimodell

Elítélték a szlovák exmodellt, aki a bíróság előtt azt mondta: sosem volt olyan gondolata, hogy ártson korábbi párjának. Egy eldurvult vita során mégis lelőtte a férfit, aki új barátnője miatt szakított vele.

A malagai bíróság bűnösnek találta Mária Kukučová korábbi bikinimodellt, aki 2014-ben lőtte le Marbellán korábbi barátját, a brit milliomost, Andrew Busht. Kukučovára akár 25 éves börtönbüntetést is kiróhatnak – írja a bumm.sk.

Andrew Bush 2014 áprilisában az új barátnőjével, a 22 éves Maria Korotaevával érkezett a Marbella melletti villájába. A bikinimodell akkor már bent várta a férfit. Az orosz nő úgy megijedt a felbukkanásától, hogy kiszaladt a házból. Hamarosan három lövést hallott az épületből, majd Kukučova elhajtott az exe Hummerjével. Az orosz barátnő közben szólt a rendőröknek, akik megtalálták a férfi holttestét.

Bűnösnek találták Mária Kukučovát
Bűnösnek találták Mária Kukučovát

Kukučová elmondása szerint a férfi veszekedni kezdett vele, majd elővette a fegyverét, ami a dulakodás során elsült, megölve exét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top