Szépüljünk

Senki nem hiszi el, hogy természetes módon fogyott le a tanárnő

A 25 éves Laura Micetich kemény edzéssel adta le a fölös kilókat, ennek ellenére mindenki azt hiszi, hogy kés alá feküdt.

Laura Micetich, a fiatal tanárnő két év leforgása alatt több mint 50 kilótól szabadult meg egy rosszul végződött kapcsolat után – de hiába a figyelemreméltó eredmény és az áldozatos munka, mindenki azzal vádolja, hogy műtéti úton szivárogtak el róla a kilók.

Laura korábban zugevő volt, falánksága következtében teste hatalmasra hízott – négyéves kapcsolatának véget érése adta meg a lökést, hogy megváltoztassa életét. Ehhez pedig úgy állt hozzá, mint mindenki más: hosszú, edzőteremben töltött órákkal és tudatos táplálkozással. 

Senki nem hiszi el, hogy természetes módon fogyott le a tanárnő

Eredményes fogyása azonban nem győzött meg mindenkit: az emberek nem hiszik el, hogy a lány tényleg magától fogyott le, és műtétet sejtenek a háttérben. Laura azt mondta, bár valóban gondolkodott zsírleszíváson, mikor először iratkozott be egy edzőterembe, rájött, hogy magától is meg tudja csinálni.

Senki nem hiszi el, hogy természetes módon fogyott le a tanárnő

A fiatal nő azt mondja, így jobb példakép lehet a gyerekeknek, akiket tanít, arról nem is beszélve, mennyivel jobban érzi magát a bőrében.

Forrás: DailyMail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top