Szépüljünk

A teste miatt megalázott menyasszony fütyül a kritikákra

A ghánai menyasszony eljegyzési fotójára csak úgy ugrottak a gonosz trollok. Ő azonban nem hagyja, hogy a kinézetére tett megjegyzések elrontsák a boldogságát.

 A 24 éves ghánai lány, Mzznaki Tetteh, nővérként dolgozik, és nemrég a lehető legnagyobb boldogság érte: szerelme megkérte a kezét. Mzznaki és párja, Kojo Amoah, imádni való képek készítésével ünnepelték meg az eljegyzést, amiket a lány fel is töltött az Instagramra. 

A teste miatt megalázott menyasszony fütyül a kritikákra

Yaaaaayyyyee????✌

mzznaki (@mzznaki) által közzétett fénykép,

A gyönyörű fotókra ugyanakkor jó pár rosszindulatú komment érkezett. A plus size lányt rengetegen a súlya miatt kritizálták, és a barátját sem kímélték, amiért kitart a lány mellett. A pár azonban fütyül a negatív megjegyzésekre. “Büszke vagyok a barátnőmre, és nem érdekel, ki mit gondol” – mondta a fiú.

 Ezután Mzznaki is megszólalt, egy kép mellett üzent: “Továbbra is magabiztosan. A szemét kommentjeitek nem érdekelnek, nem tudják elrontani a boldogságom. A bókokat és a jókívánságokat köszönöm, megtisztelőek.”

 Forrás: Revelist

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top