Szépüljünk

5 szupergyors frizura az általános iskolai ballagásra

Az általános iskolákból ballagó lányok szinte már kész hölgyek. És az is egészen biztos, hogy lelkesen készülődnek a ballagásra. Hogy a frizura és azzal együtt a megjelenés a nagy napon tökéletes legyen, 5 különleges fonást mutatunk, melyeket ráadásul szuper egyszerűen és gyorsan elkészíthettek.

Minden nő álma és vágya, hogy élete jelentős napjain csodásan nézhessen ki. A tinédzser lányok talán első ilyen fontos dátuma az általános iskolai ballagás. A várva várt ünnepségre szép blúzokkal, szoknyával és cipőkkel készülnek, de természetesen a szuper ballagási frizura és a legtöbb esetben a smink és a csodaszép manikűrözés sem maradhat el.

Hogy a nyolcadik osztályból ballagó diáklányok frizurája tökéletes lehessen, öt szuper ötletet találtunk, melyeket ráadásul pofonegyszerű otthon is elkészíteni. Válogassatok kedvetekre az ismét rendkívül divatos hajfonatok között.

1. ballagási frizura: frufruból készített fonat

Ez a frufruvariációra készített fonás, amilyen egyszerű, éppen annyira mutatós. Elkészítéséhez a hajat először is mosd meg, alaposan szárítsd, vastag körkefével kifelé fordítva formázd. A halántékodtól fond be a frufrut, gumival vagy csattal rögzítsd, igazítsd el a hajtincset, végül bújtasd el a haj alatt.

5 szupergyors frizura az általános iskolai ballagásra

2. ballagási frizura: 2in1 fonott haj

Ennek a gyönyörű fonásnak többféle változatát próbálhatod ki. A megmosott és megszárított hosszú haj egy egészen pici befonott tincsét belefonhatod a teljes hajba, vagy csak az egyik oldalra fonott nagyobb tincsbe, de készíthetsz két fonást is, melyeket szép virágos vagy masnis csattal díszíthetsz.

5 szupergyors frizura az általános iskolai ballagásra

3. ballagási frizura: rózsafonat

Lazán fond össze a két oldalsó hajtincset középre. A fonatot gumival rögzítsd, majd tekerd össze, és az így kapott rózsát a fonás kezdetén csatokkal rögzítsd.

5 szupergyors frizura az általános iskolai ballagásra

4. ballagási frizura: hármas fonat

A két oldalról kiválasztott tincseket kettéválasztva csavard mindkét oldalon addig, ahol a fonatok találkoznak, hajgumival rögzítsd, majd ugyanígy csavard fel a következő két tincset és végül egy harmadikat is. A copfot szépen simítsd ki, kevés hajlakkal – ha szükséges – rögzítheted a romantikus ballagási frizurát.

5 szupergyors frizura az általános iskolai ballagásra

5. ballagási frizura: mutatós fentről fonás

Talán mind közül a legegyszerűbb frizuratippet mutatjuk, amely mégis gyönyörű és tökéletes megjelenést biztosít a ballagásra. A fejtetőn kezdett fonathoz a hajtincseket lazán fond a haj teljes hosszában. Hajgumival, szép csattal rögzítsd. Apró virágot is illeszthetsz a frizurába.

5 szupergyors frizura az általános iskolai ballagásra

További ballagási frizuratippek lányoknak az NLCafén

Fotók: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top