Szépüljünk

“Lógó” mellei miatt szólt be egy futónak az idős férfi

Nem türtőztette magát: futás közben megállította a fiatal nőt, majd közölte vele, hogy legközelebb húzzon egy másik melltartót.

A floridai nő, Michelle Kirk azt mondja, a férfi mondandóját hallgatva először nagyon ledöbbent. Mire feleszmélt, a férfi, aki a szerinte lógó melle és a sportmelltartója miatt kritizálta, már messze járt. Michelle ennek ellenére úgy érezte, válaszolnia kell neki, így közzétett egy fotót saját Facebook-oldalán. 

Ezen jól látszik, ahogy a felemelt középső ujjával pózol, jelezve nem tetszését, de kritikusával ellentétben Michelle a durva képhez néhány igazán fontos gondolatot is kapcsolt. Leírta többek között, hogy szerinte a sport még a leginkább magabiztos ember önbizalmát is képes megtépázni. “Ha nem tetszik, hogy a melleim lógnak a sportmelltartóm miatt, akkor sétálj tovább anélkül, hogy bámulnád őket.”

 

Az anyuka leírta, soha, senki kedvéért nem fog lemondani a kedvenc sportjáról, amit immár évtizedek óta csinál. “Szeretem magamat és a futást is, és nem hagyom, hogy a hozzád hasonló emberek gyűlölete lehúzzon engem.”

Michelle a posztra számtalan reakciót kapott, a legtöbben támogatásukról biztosították az anyukát. 

Olvass még többet a testkép témában az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top