Szépüljünk

Megbánta a gigászi mellnagyobbítást a glammodell

De mivel a karrierje szárnyalni kezdett, egyelőre nem veteti ki az implantátumokat.

A 25 éves Candy Charms glammodell nem titkoltan a plasztikai műtéteknek köszönheti a karrierjét: gyakorlatilag minden testrészét átszabatta valamennyire. A melleit háromszor műtötték az elmúlt néhány évben, mire elérték jelenlegi óriási méreteiket, ami mellenként kétliteres implantátumok beültetését jelentette.

Candy mindennapi életét azonban borzasztóan megnehezítik az óriási mellek, sok kényelmetlenséget és fájdalmat okoznak neki. Nemrég bevallotta, hogy azonnal megbánta a harmadik műtétet: “Az első műtét után igazán klasszul néztek ki a melleim, akkor még nagyon tetszettek. Aztán rájöttem, hogy minél nagyobbra csináltatom őket, annál több pénzt hoznak a konyhára. Ezért lettek végül ekkorák, de azonnal meg is bántam, amint felébredtem az altatásból a harmadik műtét után. Rengeteg bajom van velük a mindennapok során.”

Egy picit ezért visszavetetett belőlük, de továbbra sem tetszik neki a két természetellenes, hatalmas gömb, melyek között óriási rés húzódik. És bár az orvosi tanács egyértelműen a mellkisebbítés – már csak a hatalmas teher miatt is, amit a gigászi mellek a mellkasra jelentenek –, Candy nem meri most kisebbre vetetni a melleit, mert félti a karrierjét.

Azonnal megbánta a gigászi mellnagyobbítást a modell
Azonnal megbánta a gigászi mellnagyobbítást a modell

Forrás: dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top