Szépüljünk

Így kellene felvinned a hidratálót arcbőrödre

Új napra virrad a hidratálásban: felejtsük el a masszírozó mozdulatokat, és inkább vegyük elő sminkecseteinket!

Paradigmaváltás következett be a szépségápolásban: kiderült, hogy az ujjaink már nem jók, és sokkal jobban járunk, ha ecsetekre cseréljük őket.

A viccet félretéve ebben tényleg van igazság – nem is véletlen, hogy a szépségszakértők most azért kampányolnak, hogy a hidratálót is inkább – rendhagyó módon – sminkecsettel vigyük fel arcbőrünkre. Hogy miért?

Így kéne felvinnéd a hidratálót arcbőrödre

Főleg azért, mert a – megfelelően tisztán tartott! – ecsetek sterilebbek, mint a kezünk. Így nem viszünk fel baktériumokat, szennyeződéseket arcbőrünkre, amelyek eltömíthetnék a pórusainkat és pattanásokat eredményeznének. Másfelől így sokkal egyenletesebben el tudjuk oszlatni a terméket, és ez, különösen ha valami szupermenő, drága szérumot használunk, szintén nem utolsó szempont.

Szóval elő a sminkecsetekkel, az arcunk biztosan hálás lesz egy kis hidratáló cirógatásért – csak tényleg ne feledkezzünk meg az ecsetek alapos és rendszeres tisztításáról.

PureWow

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top