Szépüljünk

45 kilót fogyott az anyuka anélkül, hogy fogyókúrázott volna

A 24 éves nő próbálkozott pirulákkal, szigorú, önsanyargató diétákkal és előre elkészített csodaételekkel, de lassan minden leadott kiló visszakúszott rá. Aztán rátalált a megoldásra.

A most 24 eves Rachel Graham akkor kezdett el meghízni, mikor terhes lett első gyermekével. Fiatal kismamaként azt gondolta, mindent megehet, amit megkíván, terhessége alatti falánksága pedig később evési zavarokban gyűrűzött tovább. Egészen addig, míg szép lassan hatalmasra nőtt a teste.

45 kilót fogyott az anyuka anélkül, hogy fogyókúrázott volna

Mikor elhatározta, hogy le akar fogyni, természetesen ő is mindennel próbálkozott: drága, gyors fogyást ígérő pirulákat vásárolt, előre csomagolt diétás ételeket vett, több netes népszerűségnek örvendő aktuális szuperdiétát próbált ki. És bár volt olyan, ami rövid távon sikert hozott, a leadott kilók később valahogy mindig visszakúsztak rá.

45 kilót fogyott az anyuka anélkül, hogy fogyókúrázott volna

Egészen addig, míg rálelt az arany középútra, ami pedig nem más, mint – fájóan egyszerű – a normális, egészséges étkezés és a rendszeres testmozgás. Rachel egyszerűen elkezdett figyelni rá, hogy annyi kalóriát fogyasszon, amennyire szervezetének valóban szüksége van, és azt egészséges ételek formájában vigye be. Állítása szerint egyszer sem érezte magát éhesnek, mégis sikerült neki egy év alatt több mint 40 kilótól megszabadulni. Pedig heti egyszer még egy különleges, kevésbé egészséges ételt is megengedett magának, hogy ne erősödjön fel benne a finomság utáni vágy.

Rachel azt mondja, sosem érezte még magát ennyire jól a bőrében, fogyásáról blogot írt, és egy rakás instagramos követője is van.

DailyMail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top