Szépüljünk

Varázsold magad gyönyörűvé Harry Potteres sminkecsetekkel!

Kapaszkodj a seprűnyélbe, tedd le a vajsört, dobd le a láthatatlanná tévő köpenyet – megérkeztek a különleges, mágikus sminkecsetek, amiket kedvenc Harry Potter karaktereid varázspálcáiról mintáztak.

Nincs szükség mágiára ahhoz, hogy reggelente széppé varázsold magad. Harry Potter sminkecsetekre viszont igen. És szerencsére ezt már simán meg is tehetjük, ugyanis a Storybook Cosmetics kidobott egy rakás csodaszép sminkecsetet, amiket a Harry Potter szereplőinek varázspálcái inspiráltak. Szóval lényegében a különleges pálcák alkotják a markolatokat, igaz (valószínűleg) sárkányszívhúr, egyszarvúszőr meg minden ilyesmi nélkül.

A pálcák között megtaláljuk Hermione, Harry, Ron, Dumbledore és Voldemort varázspálcáját, ráadásul csodaszép csomagolásban érkeznek.

Varázsold magad gyönyörűvé Harry Potteres sminkecsetekkel 

Egyelőre még nem lehet kapni a varázslatos ecseteket, de ha lehet, állítólag akkor is csak 6 hétig tart a vásár, szóval érdemes figyelni a legújabb infókat a márka holnapján, itt.

Nézegess még több különleges Harry Potteres holmit az NLCafén:

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top