Szépüljünk

Kiderült: ezért olyan borzasztó Donald Trump frizurája

Nehéz eldönteni, hogy Donald Trumpnak a frizurája vagy az arcszíne rettenetesebb, mindenesetre a volt fodrásza most a hajával kapcsolatban árult el néhány titkot.

Amerika következő elnökével kapcsolatban rendszeresen felmerül, hogy vajon pepit visel, esetleg a hajbeültetését rontották el, és azért olyan jellegzetesen ronda a frizurája?

Nos, nem. Amy Lasch, aki egy tévéműsorban volt a fodrásza, elárulta, hogy ami Donald Trump fején látható, az az utolsó szálig a saját haja.

Kiderült: ezért olyan borzasztó Donald Trump frizurája

“Hosszú haja van, és egyenesen visszafelé fésüli” – magyarázta a fodrász, valamint hozzátette azt is, hogy, hogy Trump szereti maga befésülni a frizuráját, és rengeteg hajlakkot használ, hogy egyben tartsa.

A fodrász szerint a leendő elnök csak egy egészen szűk, belső körnek engedi, hogy a haját vágják, és fessék. Ebben a körben pedig nincs szakember. Valószínűleg a felesége vagy a lánya végzi el ezeket a beavatkozásokat Trump frizuráján. Igen kontár módon.

Kiderült: ezért olyan borzasztó Donald Trump frizurája

“Amikor megláttam hátul a haját, egyből tudtam, hogy nem fodrász vágta. Rémes volt. Csak egyenes vonalban volt lenyírva. A színe szintén nem volt egységes. Nem csinálták meg rendesen. Csak a feje tetején volt megfestve, alatta nem” – mesélte Lasch.

Trump a nyolcvanas évek óta gyakorlatilag ugyanúgy fésüli a haját, és nem valószínű, hogy ez az elnöksége alatt változni fog, ugyanis az egykori fodrásza szerint kifejezetten fél a frizuraváltástól.

mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top