Szépüljünk

25+ téli körömminta, amit imádni fogsz

Karácsonyig még épp belefér egy új mani elkészítése, mielőtt az igazi, ünnepi minta felkerülne. Ehhez tartunk most egy kis ötletbörzét, hogy te is megtaláld az ízlésednek legmegfelelőbb díszítést.

Hoztunk tippeket bohókás körömdíszítésre, amiknél csak úgy hemzsegnek a cuki állatfigurák és a vidám színek. Pingvin, jegesmedve és persze rénszarvasok is visszakacsinthatnak ránk, ha úgy akarjuk.

Ennél már letisztultabb stílusúak – és persze abszolút a téli, ünnepi időszakot idézik – a csillogó körmök. Kis- és nagyméretű csillámok, apró kövek, arany, ezüst díszítések akár együtt is jöhetnek. Ha tetszenek a tükörfényes, metálos manikűrök, néhány kisebb változtatással azokat is tudjátok “téliesíteni”.

Ha tél, akkor a norvég mintás díszítés is tuti ötlet, igazi klasszikus, amivel nem nyúlhatsz mellé. Nagy sláger már egy ideje a kötött pulcsit idéző mani minta, ami továbbra is divat lesz a télen. Visszafogott, pasztell árnyalatokkal igazán szépek készíthetők velük.

A manikűr tippeket a Krémmánia Magazinon találod »

 

25+ téli körömminta, amiket imádni fogsz

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top