Szépüljünk

Luxusrelax otthon – Íme a pihentető fürdő toplistás kellékei

Ahogy fogynak a napok az évből, úgy növekszik bennünk a feszültség. "Ennek még el kell készülnie idén!" – egyre többször és egyre több mindenre mondják a munkahelyünkön, mi pedig megfeszülünk, hogy a kitűzött cél teljesüljön.

Otthon aztán jön a második kör: megfázott gyereket/pasit/kutyát kúrálunk, lakást díszítünk, mézeskalácsot sütünk, mert az kell, és szarul érezzük magunkat, mikor látjuk ismerőseink legfrissebb posztját arról, milyen Martha Stewartot megszégyenítő DIY lakásdekorral rukkoltak elő már megint. Végül nap végén ölni tudnánk öt perc nyugalomért és egy pohár borért.

Na, ekkor jövünk mi a képbe, hogy segítsünk az otthoni pihenés perceit kimaxolni a lehető legegyszerűbb módon. Nem kell hozzá több, mint két szál gyertya és egy finom illatos habfürdő vagy más fürdőillatosító. Villany le és jöhet a relax. Ja és a bor.

A Krémmánia Magazin válogatásába csupa toplistás termék került bele, olyanok, amiket a KM tagjai a legjobbra értékeltek, és illatukban is passzolhatnak a téli időszakhoz.

A habfürdők és fürdőbombák legjeit a Krémmánia Magazinon találod »

 

Luxus relax otthon - Íme a pihentető fürdő toplistás kellékei

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top