Szépüljünk

5 szuper sampon a leghidegebb hónapokra

Kiszáradás, korpa, repkedő hajszálak, fakó tincsek... A tél különösen igénybe veszi a hajadat. Mutatunk öt sampont, ezekben a hónapokban sokat segíthetnek.

Avon méz és vörös áfonya sampon

5 szuper sampon a leghidegebb hónapokra

Ez a kifejezetten a téli hónapokra kifejlesztett sampon kitűnő választás nehezen kezelhető hajra. Táplálja és hidratálja a fűtött helyiségekben könnyen kiszáradó hajat, segít megszelídíteni a rakoncátlan tincseket és lesimítani a repkedő hajszálakat.

La Roche-Posay Kerium intenzív korpa elleni sampon

5 szuper sampon a leghidegebb hónapokra

Eltávolítja a makacs korpát, mélyen tisztítja a fejbőrt. LHA™ biztosítja a finom, intenzív mikrohámlasztó hatást a makacs korpa gyors megszüntetése érdekében. A hajgyökereket célzó technológia tisztító hatású komplexet visz a fejbőrre és a faggyúmirigyekhez, hogy a korpásodást már a kialakulásánál kezelje, és megakadályozza kiújulását. A PP vitamin enyhíti a viszketést.

L’Oréal Professionnel absolut repair lipidum sampon

5 szuper sampon a leghidegebb hónapokra

Ez a sampon a sérült hajat is erősebbé teszi, és védi. Mindemellett simább és selymesebb is lesz tőle a hajkoronád anélkül, hogy elnehezedne.

Lush Blousey banános sampon

5 szuper sampon a leghidegebb hónapokra

Sűrű, erősen hidratáló hajsampon, amely nedvességgel tölti fel a hajad, ettől lágynak, jól tápláltnak és ápoltnak érzed. A Blousey-t majd szétvetik a vajak, a banán és a bogyós gyümölcsök, melyek felüdítik, és óvják a hajad. A banán fehérjékben gazdag, és lágyítja a hajat; a kakaó- és a kupuazuvaj szintén segít a nedvességtartalom helyreállításában, a fertőtlenítő hatású szegfűbors pedig hatékonyan őrzi a fejbőr egészségét.

Yves Rocher Regeneráló sampon

5 szuper sampon a leghidegebb hónapokra

Hajtöredezéssel küzdesz? Ha igen, akkor a Regeneráló sampont neked találták ki! Táplálja a haj rostjait, és megerősíti a haj szerkezetét, hogy makacs fürtjeid fénytől ragyogó, lágy, könnyen fésülhető hajzuhataggá változzanak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top