Szépüljünk

Willy Wonka világa sminkpalettaként tér vissza

Pár órája jelentette be a Storybook Cosmetics, hogy ez év nyarán egy mesésen csokis sminkkollekcióval fogja megörvendeztetni a nagyérdeműt. Jön a Charlie és a csokigyár sminkpaletta!

 Ha még emlékeztek rá, ők voltak, akik tavaly ősszel akartak nagyot dobbantani a Harry Potter sminktermékekkel. Ahogy a Krémmánia Magazinon olvashattátok, a Roxfort varázslóiskola házai után elnevezett beauty újdonságok decemberre készültek volna el – azonban végül nem lett az egészből semmi.

via GIPHY

Bármi is történt, a paletták végül lekerültek a webshopból és az Insta oldalukról is eltűnt minden korábbi, erről szóló posztjuk, jelenleg pedig egy varázspálcákra hasonlító sminkecsetszettet lehet előrendelni tőlük.

DE.

A nebraskai lányok vállalkozására mégiscsak felfigyelhettek, ugyanis ez év nyarán megjelenő sminkpalettájuk hivatalosan is a Charlie és a csokigyár könyvhöz, illetve filmhez fog kapcsolódni.

További részletek a Krémmánia Magazin oldalán »

Willy Wonka világa sminkpalettaként tér vissza

 

Mentés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top