Szépüljünk

4 hiba, amit ne kövess el a szempillaspiráloddal

Szempillaspirált a legtöbb nő használ, de nem biztos, hogy jól. Ezekre a dolgokra figyelj oda, ha tökéletesre festett szempillákra vágysz!

1. Ne tunkolj

Tudjuk, azt akarod, hogy minél több festék jusson a kefére, és így minél több festék a szempilládra, de ha jól alaposan megtunkolod a spirált festékben, csak felesleges csomókat viszel fel a pilláidra, ráadásul a tubusba is légbuborékokat juttatsz. A kevesebb néha több!

2. Elsieted…

Reggel két sietős mozdulat, és sitty-sutty, már fenn is van a festék. Na pont ilyenkor lesz hanyag, és ebből adódóan nem túl szép a végeredmény. Lassítsunk le pár pillanatra a szempillafestés idejére, és próbáljuk határozott, de nem siető mozdulatokkal a pillák tövétől a végükig húzni a kefét!

4 hiba, amit ne kövess el a szempillaspiráloddal 

3. Csak egyféle spirált használsz

Pedig azt akarod, hogy pilláid hosszúak, dúsak és íveltek is legyenek, nem? Azért ne értsd félre, nem ötféle szempillaspirálra gondolunk, de mondjuk kettő kombinálásával sokkal szebb végeredményt lehet elérni!

4. Túl régi a szempillapsirálod

Igen, mindenki ki akarja hozni a maximumot egy termékből, de ha meg válni tőle, hát meg kell válni tőle. A beszáradt szempillaspirálból amúgy sem tudsz néhány festékcsomónál többet kisajtolni, de a lejárt termék még szemed egészségére is veszélyes lehet!

 

PureWow

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top