Szépüljünk

Így ébredhetsz reggel csodaszép arcbőrrel

Hölgyek, ki szeretne reggel csodaszép, kipihent, kisimult arcbőrrel ébredni? Mostantól mindezt könnyedén megvalósíthatjátok. A Schüssler natúr kozmetikumok éppen abban segítenek, hogy reggel elégedetten pillanthassatok a tükörbe.

A Schüssler Age Night intenzív ránctalanító krém használatával bőröd reggelre megtelik energiával, így kisimultan, kipihent arcbőrrel ébredhetsz.

A Schüssler Prémium éjszakai krém rendkívül gazdag összetétele olyan értékes hatóanyagot tartalmaz, mint az öregedésgátló növényi őssejt, amely tömörebbé teszi a bőrt, újra aktiválja a sejtműködés dinamizmusát. Természetes összetevői, mint az almakivonat, a körömvirág, az aloe vera és argánolaj hozzájárulnak az arcbőr feszességéhez az éjszakai alvás során.

Ébredj káprázatosan szép arcbőrrel minden reggel
Ébredj káprázatosan szép arcbőrrel minden reggel

Aludd magad csodaszépre a Schüssler natúr kozmetikumokkal

Az éjszakai arckrémben található Dr. Schüssler-féle Nr.1-es Calcium fluoratum ásványi só serkenti a bőr kollagéntermelését, csökkentve ezzel a ráncosodás jeleit. A Nr. 8-as Natrium chloratum Schüssler-só pedig a szervezet vízháztartásáért felel, és hosszan tartó hidratálást biztosít a bőrnek szöveti szinten. A sejtmegújításról a hibiszkuszkivonat gondoskodik, és célzottan aktivizálja az arcbőrt alvás közben is.

Hidratáld és töltsd fel éjszaka hialuronnal a megfáradt arcbőrt, a természetes alapanyagokat tartalmazó Schüssler Age Protection éjszakai arckrémmel. A selymes tapintású bőrért használd nappalra a Schüssler Premium Age Protection krémet, amelynek narancsból kivont növényi őssejt és emelt hialuronsav-tartalma a bőr oxigénfelvételét serkenti.

A Schüssler kozmetikumokkal nemcsak bőröd szépségéért, az egészségedért is teszel

Gondoltad volna, hogy a bőr különböző elszíneződései, a fénylések egy-egy ásványi só hiányára utalnak? Ha felismered és ügyesen értelmezed bőröd jelzéseit, azzal nemcsak szépséged megőrzéséért teszel, hanem bizonyos betegségek megelőzéséhez is hozzájárulhatsz. Arcod ugyanis az egészségedről is árulkodik.

A Schüssler NaturCosMEDics krémek használatával magát a kiváltó okot kezeled, nem csupán tüneti szinten közelíted meg a bőrápolást. Ha szükségét érzed, egyszerre többféle Schüssler krémet is használhatsz.

A Schüssler NaturCosMEDics garantálja, hogy termékei vegyszer-, kőolajszármazék- és parabénmentesek. A megújult weboldalon a gyönyörű termékfotók mellett egyedi összeállításokat és a legújabb információkat is megtalálhatod gyorsan, egyszerűen, könnyedén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top