Szépüljünk

Gabrielle – az illat, ami a lányról szól, akiből Coco lett

Már jó 15 éve, hogy utoljára olyan parfümmel jelentkezett a divatház, amely illatkollekciójában teljesen új irányt jelöl meg. Most azonban, azonos nevű kézitáska kollekciójához kapcsolva, olyan illatkreáció fog debütálni, amely hosszú távon is a Chanel-ház állandó kínálatának része lesz.

Névadója természetesen maga Chanel, vagyis az a fiatal nő, akit Gabrielle Bonheur Chanelnek hívtak, még mielőtt ő lett Coco Chanel, a divat nagyasszonya. Lázadó és formabontó, igazi szabad szellem, akinek megzabolázhatatlan egyénisége inspiráló lehet a jelen kor fiataljai számára is.

Vakmerősége, valamint határozott nézetei a nők egyenjogúságáról, szabadságáról ma is megállják a helyüket.

Sőt, a divatház szerint most, 2017-ben határozottan aktuális téma, hogy a fiatal generáció nő tagjai hogyan fogják áttörni azt a bizonyos üvegplafont, miközben megvalósítják álmaikat és saját elvárásaik és elképzeléseik szerint élik életüket.

A Gabrielle Eau de Parfum alkotója Olivier Polge, aki már több más Chanel parfümöt is készített, de neki köszönhetjük az Armani Code, a Lancôme La vie est belle vagy a Balenciaga Florabotanicát is.

A divatház merész céljairól és a parfümről további részleteket a Krémmánia Magazinon olvashatsz »

 Gabrielle – az illat, ami a lányról szól, akiből Coco lett

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top