Szépüljünk

A színes frizurák még jó darabig divatban lesznek

Az élénk árnyalatokkal vagy épp pasztellszínekkel tarkított hajak trendje stabilan odaszögezte magát a tavaszi-nyári menőségek közé, így ha eddig nem próbáltátok ki, milyen lenne egy kis kékes, netán rózsaszínes huncutság a hajatokban, most már tényleg itt az ideje beújítani.

Igaz ugyan, hogy a munkahelyek egy része nem preferálja valódi énünk teljes kibontakozását – már ami az “extrém” külsőt illeti , van azonban rá megoldás, hogy csak egy hétvége, miniszabi vagy egy jó kis buli erejéig színezzük át sérónkat valamilyen meglepő színre.

A hajszínezés pedig akár otthon is megoldható, a L’Oréal ugyanis nemrég dobott piacra egy termékcsaládot, tele intenzív színekkel és pasztellárnyalatokkal, valamint minden olyan hajfestéktípussal, amire csak szükség lehet. A L’Oréal Paris Colorista csapatáról van szó, amit már a Krémmánián is megtaláltok.

A Colorista kollekcióba tartozik szőkítő, pár alkalomig tartó bemosó, egy alkalmas hajszínező spray és tartós hajfesték is, ez utóbbiból ráadásul olyan is, ami az ombre és balayage festési technikához szükséges spéci ecseteket is tartalmazza. Ha pedig meguntuk a színt, a hajfesték-eltávolítóval, ami Fader Shampoo névre hallgat, resetelhetjük a látványt – és kezdhetjük elölről, valami más árnyalattal.

A színválasztékot és a további infókat a Krémmánia Magazinon találod »

A színes frizurák még jó darabig divatban lesznek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top