Szépüljünk

Nosztalgiariadó: megérkeztek a Sailor Moon-os sminkcuccok

Sailor Moon-varázslat, egy rakás csillám és jó adag nosztalgia árad a japán sminkmárka legújabb kollekciójából!

A 90-es évek gyerekei egészen biztosan emlékeznek a Sailor Moonra, arra a japán mangasorozatra, amire az öcséd mindig fanyalgott, mikor véget ért a Dragon Ball, mégis ott maradt megnézni…

Ha esetleg homályosak lennének az emlékeink, itt van egy kis felfrissítés az átalakulós részekből, amik amúgy is a legjobbak voltak:

A hét jó híre, hogy kedvenc sorozatunk most visszatérhet hozzánk néhány különleges japán sminkterméknek hála, ugyanis a Tooth and Nail Cosmetics szerencsére nagyon is tudja, hogy érdemes a nosztalgikus szentimentalizmusra építeni. A kollekció a rajzfilmhez passzolóan különböző árnyalatú highlighterekből áll, így nemcsak a nosztalgia, de a csillám is bőven árad belőle. 

A négyféle árnyalat egyébként a sorozat hőseiből inspirálódott: a Luna például ezüstösebb csillogású, míg az Artemis kicsit rózsásabb, pirosasabb színt ad.

Nosztalgiariadó: megérkeztek a Sailor Moonos sminkcuccok
Nosztalgiariadó: megérkeztek a Sailor Moonos sminkcuccok

És bár az egész dolog nyilvánvalóan csodálatos, a márka Magyarországon sajnos nem árusít – szóval addig is kénytelenek leszünk külön élvezni a Sailor Moont és mezei highlightereinket.

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top