Szépüljünk

Toplistás beauty pillanatok a MET-gáláról

Lezajlott a MET-gála, a divatvilág legnagyobb éves partija, amin Anna Wintournak köszönhetően csak úgy tobzódtak a hírességek idén is.

Akik itt voltak, azok a divatipar szempontjából jelenleg a legnagyobb befolyásúak, ők azok a filmcsillagok, énekesek vagy épp sportolók, akik körül a legszívesebben kattognak a vakuk, akik posztjai a legtöbb lájkot generálják – akikkel bármi eladható.

Az idei bál a japán divattervező, Rei Kawakubo munkássága előtt tisztelgett (bővebben erről itt olvashattok), így a dress code is ennek megfelelő öltözéket és sminket javasolt – amit aztán vagy betartottak, vagy nem. Jennifer Lopez például távolról sem illeszkedett az elvárt képbe Elsa hercegnős outfitjével, Katy Perry pedig úgy tűnt, picit túllőtt a célon a nagy igyekezetben.

Rihanna, aki egyike volt azoknak, akik stílusosan Comme des Garçons ruhában jelentek meg, a smink terén is különlegeset hozott a túlnyomott pink highlighterrel, míg a a Kardashian-klán nőtagjai inkább csak a szokásos formájukban pózoltak – bár Kim most egy picit ezt is alulmúlta.

A többi sztárt a Krémmánia Magazinon találod »

Toplistás beauty pillanatok a MET-gáláról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top