Szépüljünk

Hé, alakformáló reklámok! Idén nem teszitek tönkre a nyaramat!

A pozitív testképért kampányoló Mollie Smith azt mondja, idén nem engedi, hogy a fogyásra és alakformálásra buzdító reklámok tönkretegyék a nyarát.

A nyár közeledtét még az első napsugaraknál is pontosabban jelzik a gombaként szaporodó, alakformálásra, fogyásra buzdító reklámok és az ebben segítő termékek, amelyek kivétel nélkül az úgynevezett beach body elérését veszik célba. Merthogy a tengerparton mindenkinek olajtól csillogó, tökéletesen kidolgozott testtel kell megjelennie – ezt valahogy szeptember és április között mindig elfelejtjük, majd tavasz végén fájdalmasan ocsúdunk, hogy az idei bikiniszezonra már tényleg össze kéne kapnunk magunkat.

A minket bombázó reklámok olyannyira nagy hatással vannak ránk, hogy a nők 21%-ka éhezteti magát nyaralás előtt, de azt sajnos nem is igazán lehetne statisztikákban kifejezni, hány nő érzi magát pocsékul a lelke mélyén, mikor kifekszik napozni a tengerpartra.

Hé, alakformáló reklámok! Idén nem teszitek tönkre a nyaramat!  

A pozitív testképért kampányoló Mollie Smith Instagramon állt ki a beach body pánik ellen, kőkeményen kijelentve, hogy idén nem fogják a fogyasztótermékek és alakformáló reklámok tönkretenni a nyarát: “Miattatok vesztegettem el több év nyarának mosolyait, miattatok bújtattam a testem ruhák alá. Miattatok szégyenkeztem. De idén csesszétek meg! Idén röhögni fogok a béna próbálkozásaitokon, mikor a fagyim és piña coladám mögül próbáltok behálózni. Nincs időm rátok, túlságosan lefoglal, hogy éljem az életem!”

Hé, alakformáló reklámok! Idén nem teszitek tönkre a nyaramat!  

Félreértés ne essék, rendszeresen sportolni, egészségesen és kiegyensúlyozottan táplálkozni szuper dolog, olyannyira, hogy legjobb, ha egész évben ezt csináljuk. Viszont a nyári hónapok előtti/alatti önsanyargatás tényleg semmi másra nem jó, mint hogy elrontsa az egész nyarat.

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top