Szépüljünk

5 frissítő testpermet nyárra

Minél melegebb az idő, annál kevésbé kívánjuk a nehéz illatszereket, ugyanakkor mégis épp ilyenkor van a legnagyobb szükségünk a frissítő illatosításra. Nos, a testpermetek pontosan erre találták ki.

The Body Shop – Epres testpermet 

5 frissítő testpermet nyárra

A márka egyik klasszikusa új, frissebb formát öltött. Használd az egész testedre ezt a könnyű, illatos, eperkivonattal készült testpermetet, és viseld magadon az édes eper illatát. Ellenállhatatlan.

AVON – Orchidea és áfonya testpermet

5 frissítő testpermet nyárra

Az AVON Orchidea és áfonya testpermet a friss erdei áfonya és az édes orchidea kellemes illatával kényezteti és frissíti fel bőrödet.

Yves Rocher – Hidratáló testpermet aloe verával 

5 frissítő testpermet nyárra

A bőr számára olyan ajándék a hidratálás, mint a szomjazó számára a víz: a testápoló víz intenzíven hidratálja bőrödet, és frissítő, élénkítő párával öleli körül. Sima és hidratált bőröd visszanyeri puhaságát.

Lush – Dirty testpermet

5 frissítő testpermet nyárra

A Dirty Body Spray könnyű testpermet fodormenta, szantálfa és gyógynövény illóolajok illatával, amit az egész testeden használhatsz, naponta többször is. A fodormenta frissít és élénkít, kitisztítja a fejet, és hűsíti a bőrt. A szantálfa és a levendula adja az illat virágos, erdei jegyeit. A testpermetet spricceld közvetlenül a bőrödre, vagy permetezd a levegőbe, és lépj a permetbe.

L’Occitane – Verbéna testpermet  

5 frissítő testpermet nyárra

A testpermet a verbéna citrusos illatának köszönhetően azonnal felfrissít, és puhává varázsolja a bőrt. Az élénkítő citronella esszenciális olaj tökéletesen kiegészíti a verbéna illatát. Menta esszenciálisolaj-tartalmának köszönhetően pedig a testpermet fel is pezsdíti a bőrt. Tökéletes viselet napközben és este is.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top