Szépüljünk

Szupertrendi hajfonatok nyárra

Nem csak a kisiskolások kiváltsága a hosszú, fonott haj! Megannyi trendi hajfonási stílus közül választhatunk mi is, ha a nagy melegben szeretnénk egy kis enyhülést. A praktikussági szempont mellett, nagyon is menő lehet egy-egy jól sikerült nyári hajfonat.

A hosszú haj trendi, nyáron viszont nagyon meleg is lehet, ha nem szeretnénk egyszerűen csak lófarokba kötni, legjobb, ha elsajátítunk pár trükköt a nyári hajfonatunk elkészítéséhez. Így nem csak a hőérzetünkön tudunk lényegesen javítani, de vagányak, romantikusak vagy egyszerűen csak lazák tudunk lenni.

Nyári hajfonás minden alkalomra

Kezdhetjük a napot egy szorosabbra összefogott, nyári hajfonással, ami rendezett külsőt kölcsönöz nekünk, egy munkahelyen eltöltött naphoz. Szerencsére délutánra ez egy picit meglazulhat, csakúgy, mint a hangulatunk is, mikor már azt tervezzük hová üljünk be a barátnőkkel egy laza rozéfröccsre, hogy megmutassuk könnyed nyári hajfonatunkat.

Könnyű, gyors nyári hajfonás

Az egyik legfontosabb szempont, ha nyáron fesztiválozni vagyunk, hogy reggel (délelőtt, délben) a sátorból, vagy az apartmanból kikászálódva, készítsünk egy menő nyári frizurát, minél gyorsabban. Ennek legjobb módja a villámgyors nyári hajfonás, hiszen laza és vagány, mégis ápolt lehet a frizuránk egyszerre. És csak, hogy mindenki tisztában legyen vele: a nyári hajfonás a pasiknál is egyre nagyobb teret hódít, hiszen a hosszan hagyott részek, miatt náluk is fontos a trendi és rendezett frizura.

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top