Szépüljünk

Megérkeztek a férfiaknak készített sminkcuccok

Férfiak bőrére kifejlesztett alapozó, korrektor, púder, sőt még szempillaspirál is van az ASOS új férfismink-kollekciójában.

Kezd egyre elfogadottabbá válni a férfismink. Dél-Koreában például teljesen természetes, hogy egy ápolt, igényes férfi alapozót használ, kiszedi a szemöldökét, néha pedig feldob egy – a férfiarcbőr speciális igényeire kifejlesztett – arcmaszkot. Ez persze a férfiaknak készült sminktermékek megszaporodásához is elvezet, aminek újabb ékes bizonyítéka, hogy az egyik legnagyobb és legnépszerűbb online áruház, az ASOS is elkezdett férfisminkeket forgalmazni.

Férfiaknak készített sminkek érkeztek az ASOSra 

A termékek között van férfiaknak alkotott alapozó, korrektor, szakáll- és szemöldökszínező ceruza és még szempillaspirál is – mind az MMUK Man termékei. Az új cuccoknak állítólag nagyon örülnek a sminkelő férfiak, az európai férfisminkkínálat ugyanis még mindig elég szűkös, így eddig sokan barátnőik, lány rokonaik alapozóját és korrektorát voltak kénytelenek használni.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top